top of page

Bezinkoustoví tatéři: Důvěřujete nepotetovanému umělci?


nepotetovaný tatér, tatér bez tetování, tatér co nemá tetování
nepotetovaný tatér, tatér bez tetování, tatér co nemá tetování

Na první pohled by se zdálo, že existuje spousta názorů na to, zda se na nepotetovaného umělce lze spolehnout, že bude poskytovat vysoce kvalitní práci, se silnými argumenty vyslovenými hlasitě na obou stranách. Známé komentáře se pravidelně objevují - existují lidé, kteří tvrdí, že bez toho, aby sami prošli zkušenostmi, umělci bez tetování nemohou pochopit proces, kterým procházejí jejich klienti. Často se porovnáváme se starým příslovím, že byste neměli důvěřovat hubenému šéfkuchaři nebo kadeřníkovi s pochybným řezem. Může v tom být zrnko pravdy, ale stejně jako většina věcí v životě je to hlavně o osobní volbě a výsledkům které mluví samy za sebe.


Reputace > Vzhled

Když se poohlížíte po někom, kdo vám vytvoří tetování, bylo by spravedlivé nechat umělcovu reputaci a kvalitu jeho práce rozhodujícím faktorem. Schopnost nakreslit a vybarvit složitý design a schopnost produkovat přesné tetování se skvělými výsledky není určeno tím, zda má někdo vlastní tetování. Většina tatérů pravděpodobně má na svých tělech příklady skvělých tetování, ale jsou i někteří s panenskou kůží, kteří to do budoucna nemají v úmyslu změnit.


Cesta čisté lásky k umění

Úspěšní umělci tetování jsou posuzováni podle jejich prací a podle toho, co jejich klienti říkají o jejích schopnostech v praxi. Každý, kdo se cítí nepříjemně s umělcem co nemá vlastní tetování, má na výběr spoustu dalších umělců. Mít pokožku bez inkoustu, zatímco tetuješ ostatní může být ve skutečnosti docela podstatným znamením. Mnoho umělců se dostanou k tetování v důsledku lásky k umění a grafickému designu. A je naprosto možné ocenit historickou tradici a kulturní prvky umění ozdoby pokožky, aniž byste měli tetování sami. Tattoo umělec s čistou pokožkou bude pravděpodobně v menšině, ale volba zůstat bez inkoustu nemůže logicky ovlivnit jeho talent.


V našem salonu máme dokonce několik umělců kteří nemají ani jedno tetování a můžeme vás ujistit že to jsou jedny z nejlepších tatérů v České republice.


Sdělte nám svůj názor na nepotetované tatéry. Máte proti tomu předsudky?

1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Tetování

Tetování je způsob tělesné modifikace, který se vytváří umístěním barviv, inkoustu nebo pigmentu do dermis kůže. Vytvoření tohoto designu mů

bottom of page