top of page

Význam tetování vlka: co v sobě skrývá tetování vlka?

Tetování je slovo znamenající „kresba na lidskou kůži“, které bylo vypůjčeno od skupiny polynéských jazyků a k nám se dostalo přes francouzštinu. V tomto článku se dozvíte celý význam tetování vlka. Tetování je velmi starobylý fenomén, ale stále velmi relevantní mezi určitými segmenty moderní společnosti nebo přívrženci body artu. Tetování je zakódováno, zašifrováno, nese určité tajemství, informace o charakteru, stavu, postoji k existující realitě a životnímu stylu člověka.

Existují různé typy tetování pro aplikaci na tělo, a to: armádní, kriminální, zobrazující zvířata, ptáky nebo rostliny, ženské nebo mužské, magické, ve formě nápisů atd. Nejoblíbenější a mající hluboký posvátný význam jsou tetování s obrázky zvířat, jako skutečných tak vymyšlených.


Co znamená tetování vlka: symbol síly a věrnosti

Jedním z nejběžnějších mezi výše zmíněnými tetováními je aplikace obrázku vlka na různé části těla. Vlk patří mezi tajemná, vysoce organizovaná, zvláště uctívaná a posvátná zvířata. Jeho hrdinský obraz s nenapodobitelným charismatem je odnepaměti přítomen v pohádkách, legendách a mýtech všech národů světa. Tomuto úžasnému a krásnému zvířeti je věnováno mnoho příběhů, povídek a románů zahraničních i domácích spisovatelů. Stranou nezůstala ani kinematografie a můžeme připomenout několik filmů, hraných i dokumentárních, které na nás zapůsobily svým dějem.

Osoba, která aplikuje tetování s obrázkem vlka, má nepochybně nebo chce do svého obrazu a charakteru vnést rysy, které jsou tomuto moudrému zvířeti vlastní, a to:

  • vytrvalost;

  • rychlost;

  • síla;

  • vůdcovství;

  • mysl;

  • udatnost;

  • oddanost;

  • nezávislost;

  • schopnost překonat nejzávažnější překážky;

  • cílevědomost;

  • šlechta.

V závislosti na samotném obrázku, jeho úhlech a doprovodných prvcích může význam takového tetování obsahovat negativní konotaci, která připomíná, že v každém z nás se čas od času může zrodit obraz „šelmy“, způsobený nespravedlností vnějšího světu, zoufalstvím a urážením, např.

  • hluboká osamělost;

  • závazek k neodůvodněnému riziku;

  • krutost;

  • krvežíznivost;

  • zapojení do onoho světa a temných sil.

Ale v každém případě je význam takového obrazu různorodý a především hovoří o vedení, hrdosti a nezávislosti osoby, která si vybrala vlka pro tetování.


Vlčí tetování: význam populárních tetování

Ve většině kultur je vlk přímo či nepřímo spojován s armádou, vojáky, vojenskou ctí a odvahou. Dokonce i starověké římské božstvo války Mars, tak či onak, bylo spojováno s vlkem. Ve středověku - v zemích Starého světa - byl však vlk symbolem chamtivosti, strnulosti, nepřátelství. Jedná se o nebezpečné zvíře, které napadalo pastýře a jejich stáda, napadalo vesnice a osamělé cestovatele. Ačkoli, navzdory oprávněnému strachu, mnoho národů ocenilo vlka za jeho odvahu, respektovalo a dokonce uctívalo. A přesto, podle eposů mnoha národů, se vlk nijak zvlášť nezajímá o obecně uznávané lidské hodnoty a normy chování, ale zároveň se nesnaží zabíjet kvůli zabíjení, ničení kvůli ničení.

Tetování vlka je v současné době jedním z nejsložitějších, ale nápadných tetování. Vyniká několik nejoblíbenějších kreseb s tímto zvířetem. Níže je uveden přepis významů těchto tetování.

  • Vlčí vytí na měsíc naznačuje hrdost a touhu po osamělosti, odůvodněné naprostou nezávislostí člověka na názorech ostatních lidí, na jejich činech a také na vlivu magických sil noční hvězdy.

  • Zvíře s ohnivýma očima je jedním z nejmocnějších obrazů černé magie. Zvláštností vlka s ohnivýma očima je, že dokáže snadno proměnit pravé tělo v astrálního dvojníka.

  • Zvíře obklopené ohněm není nejpozitivnější obraz. Znamená to... démon! Stejně jako schopnost nejen povolat, ale také si zcela podrobit i ty nejnebezpečnější, temné síly.

  • Skákací zvíře - naznačuje, že člověk s takovým tetováním je schopen překonat obtíže a problémy bez ohledu na jejich složitost. Koneckonců, význam tetování skákajícího vlka hovoří o neuvěřitelné vnitřní síle osoby, která nosí obraz.

  • Bílý vlk - člověk, který nosí takový obrázek, je neobvyklý člověk. Ano, je to samotář, ale nebojácný a připravený čelit jakýmkoli potížím.

  • Běžící osamělý vlk - často si takový obraz vybírají lidé, kteří milují extrémní životní styl, jsou připraveni na riziko. Běžící vlk však může naznačovat přílišnou pomstychtivost přírody. To znamená, že takový člověk je připraven doslova vyhladit z povrchu Země každého, kdo se mu postaví do cesty.

  • Vlk s úsměvem - takový obraz naznačuje zvýšenou rigiditu člověka, ale zároveň nebojácnost.

  • Náhubek vlčice - znamená opravdovou, upřímnou oddanost a víru ve spravedlnost.

Mimochodem! Nejen muži, ale dokonce i dívky a ženy tetují na své tělo vlky. Klidné zvíře na dívce naznačuje, že představitelka krásné poloviny lidstva se vyznačuje věrností, dodržováním zásad a zachází se všemi spravedlivě!

Význam tetování vlka pro muže a ženy

Výše jsme zkoumali význam tetování vlka a mluvili o obecných interpretacích takového vzoru těla. Pro mužské a ženské obrázky však existují určité funkce aplikace, o kterých budeme diskutovat samostatně.


Tetování vlka pro muže: vážnost a brutalita

Na mužském těle se tetování vlka aplikuje nejčastěji v realistickém stylu a většinou v monochromu. Zkušený, kvalifikovaný mistr dokáže zprostředkovat zvláštní charakter šelmy jednoduše pomocí hry světla a stínu!

Poznámka! Samozřejmostí jsou i barevná tetování. Umožňují vám plně posoudit agresivitu zvířete, ukázat jeho dravost.

„Tetování“ vypadají velmi atraktivně, ideálně napodobující skalní umění – například akceptované v kultuře indiánských kmenů. Mnoho profesionálů navíc doporučuje použít takový výkres jako symbolický obrázek. Tetování vlka vypadá dobře, pokud je to velká, velká kresba. Proto by měl být na zadní straně napíchnut v kombinaci s dalšími prvky, které vytvoří úplný obraz. Například dobré možnosti pro takový obrázek by byly:

  • zvíře na pozadí lesa nebo obklopené stromy;

  • ukázka přeměny člověka v predátora nebo naopak;

  • vlk nebo vlkodlak chodící pod měsícem ulicemi města.

Další běžnou možností jsou tlapky zvířete, umístěné na rameni nebo hrudníku. Obrázek bude naznačovat stálost charakteru člověka, jeho vnitřní sílu. Navíc tetování znamená:

  • věrnost a oddanost, a to jak k určité osobě, tak ke konkrétním ideálům;

  • úspěch ve všech záležitostech;

  • nebojácnost před nepřáteli a životními obtížemi;

  • neochvějný názor;

  • sebevědomí a jasné vědomí „vlastní ceny“.

Poznámka! Dobrou volbou pro tetování vlka na paži je šelma se třemi očima. Symbolizuje vhled. Aplikací na vaše tělo člověk začne předvídat vývoj situace.

Ti, kteří chtějí především vyniknout, demonstrovat svou nehoráznost, mohou použít realistickou kresbu vlka trhajícího kůži. Takové tetování rozhodně nenechá nikoho lhostejným. Pokud nevíte, jaký styl zvolit, zvažte tetování keltského nebo tribalového vlka na paži.

Rada! Pokud již máte jiné provedení těla, ujistěte se, že se s nimi vlk nebije ve stylu nebo smyslu. Je důležité připnout kresby ve stejném stylovém duchu.

Jak můžete vidět, všechna mužská vlčí tetování prokazují sílu, sebevědomí a dokonce i nějakou, i když skrytou, agresi.


Tetování vlka na ruku: vybrané vlčí tetování




Co znamená tetování vlka pro dívky

Pro zástupce krásné poloviny lidstva je význam tetování vlka zcela odlišný. Žena zobrazená na těle symbolizuje:

  • usilovat o spravedlnost;

  • péče o vaši rodinu;

  • láska k dětem.

Ale zároveň může takový vzor naznačovat následující - osamělost, oddanost predátorovi. Proto se ženám nedoporučuje aplikovat na kůži bílého vlka. Krásné dámy často dávají přednost jasným barevným náčrtům, ale monochromatické obrázky vypadají také skvěle. Nejlepší místa pro ně budou následující části těla:

  • hrudník nebo těsně pod prsy;

  • lopatky;

  • předloktí;

  • noha.

Mimochodem! Pokud se podíváte na ženské tetování vlků, jejichž náčrtky jsou uvedeny na našich webových stránkách, můžete vidět, že často mohou mít různé další prvky. Mezi nimi jsou hodinky, brýle, dívčí tvář.

Vynikající možností by bylo symetrické velké tetování umístěné na zádech. Ale tlapky predátora jsou ideální pro dívčí spodní část zad. I když na lopatkách vypadají velmi, velmi atraktivně.


Náčrty tetování vlka: svěží a originální


Jaké styly si vybrat a jak je kombinovat s jinými kresbami

Podrobně jsme zkoumali význam tetování vlka. Nyní si povíme, jaký styl zvolit a jak vzor kombinovat s jinými tetováními. Pokud se například podíváte na fotografie tetování vlka, které jsou uvedeny na našich webových stránkách, můžete si být jisti, že jedním z nejběžnějších stylů tetování tohoto typu je realismus. Je poměrně obtížné použít takový výkres, a proto by tato práce měla být důvěryhodná pouze profesionálnímu mistrovi. Ten, který přenáší hru stínů a světla, pouze s použitím černé, bude schopen vytvořit realistický obraz zvířete.

Poznámka. I když barevné tetování může být také realistické. Budou připomínat skutečné umělecké dílo vytvořené talentovaným umělcem.

Na druhém nejoblíbenějším místě jsou tetování vlků provedené v grafickém stylu. Naznačují jakési „líhnutí“. Velké množství čárek různých délek a tlouštěk je vzájemně rovnoběžných. To je to, co vám umožní vytvořit kompletní obrázek, který vypadá jasně, šťavnatě! Takové tetování by samozřejmě mělo být pokud možno co největší. Dobrou možností je tetování vlka ze staré školy. Jedná se o jeden z nejvíce se rozvíjejících stylů. Směr má své vlastní jedinečné rysy. Styl je poměrně jednoduchý, ale zároveň elegantní. Dokonce to může být nějakým způsobem považováno za romantické. Jeho hlavní charakteristikou jsou tlusté kontury, jasné barvy a kontrast. Potíže nebo kmenové zahrnují použití různých tvarů a vzorů, čar. Je to dost kontrastní.


Fotografie tetování vlka: populární tetování vlka

Poznámka! Říká se, že tribal v sobě dokonce nese určitou duchovní konotaci.

Pokud chcete tetování vlka na rameni, které bude hladce splývat po paži, zvažte tuto možnost. Skvělou možností je akvarel. Toto je skutečný umělecký styl, který vám umožňuje vytvářet skutečně barevné, živé obrazy s úžasnou škálou barev. Při pohledu na takové tetování už nebudete přemýšlet o tom, co znamená tetování vlka, protože v tomto případě bude obraz skutečným dílem nositelného umění. Ale kompozice mohou být úplně jiné. Nahoře, když jsme se podívali na tetování vlků pro kluky, krátce jsme poukázali na možné kombinace s jinými vzory. Zde poznamenáváme, že ideálními doplňkovými prvky mohou být:

  • měsíc;

  • lapač snů;

  • peří;

  • křídla.

Přirozeně se význam tetování vlka změní v závislosti na významu dalšího kompozičního prvku.


Tetování vlka na rameni: závažnost a styl tetování vlka


Shrnutí: jak tetování vlka ovlivní váš život

Tetování zobrazující vlka je v drtivé většině případů aplikováno v realistickém stylu. Málokdy používají více barev. Často se mistři snaží použít jednu barvu, stejně jako hru světla a stínu, zvýraznění. Všimněte si, že tetování napodobující rock art vypadají velmi atraktivně. Pokud si chcete na ruku „nacpat“ tetování znázorňující vlka, pak v tomto případě postačí symbolická kresba. Ale realistická kresba v plném měřítku bude na zadní straně vypadat perfektně. Dobře ale bude vypadat i realistický vlk na rameni nebo na boku.

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page