top of page

Malé tetování

Tetování již dlouho patří mezi populární formy uměleckého vyjádření. Nyní se mnozí lidé rozhodují pro malá a subtilnější tetování, které mohou snadno schovat pod oblečením. V tomto článku se podíváme na to, zda jsou malá tetování stále oblíbená a proč je lidé volí.


Malé tetování pro muže

Malé tetování pro muže jsou stále populární. Jsou to vhodné alternativy pro ty, kteří chtějí tetování, ale nechtějí se rozhodnout pro něco permanentního. Mnoho mužů preferuje malé a jednoduché tetování. Není divu, že jsou tak oblíbené, protože jsou snadno skrytelné a mohou být vytvořeny s minimální bolesti. Pokud hledáte inspiraci pro své vlastní malé tetování, pokračujte ve čtení!


Malé tetování pro ženy

Malé tetování jsou stále více populární mezi ženami, které hledají lehký a subtilní způsob jak ozdobit své tělo. Tyto malé a jednoduché vzory nabízejí možnost vyjádřit svou osobnost a zároveň zůstat nenápadným. V poslední době se staly velmi žádanými, a to především díky své jednoduchosti a nenápadnosti. Tyto malé tetování se často nacházejí na ruce, nohou, zápěstí a hrdle, a jsou ideální pro ženy, které hledají jednoduchý a elegantní způsob, jak ozdobit své tělo.


Malé tetování na ruku

Malé tetování na ruce jsou stále populárnější mezi muži i ženami. Tetování na ruce jsou výjimečně viditelná a umožňují vyjádřit osobnost na místě, které je stále viditelné, a to i když je oblečení zakryto. Pro muže jsou často vybírána jednoduchá a minimalistická tetování, jako jsou číslice nebo geometrické tvary. Zatímco ženy často volí jemnější a detailnější vzory, jako jsou květiny nebo zvířata. Tyto malé tetování na ruce nabízejí možnost vyjádřit osobnost a zároveň zůstat nenápadným a subtilním.


Malé tetování na ruku pánské

Malé tetování na ruce jsou stále populárnější mezi muži. Tyto malé a jednoduché vzory nabízejí mužům možnost vyjádřit svou osobnost a zároveň zůstat nenápadným a elegantním. Pro muže jsou často vybírána jednoduchá a minimalistická tetování, jako jsou číslice, geometrické tvary nebo zkratky. Tyto malé tetování na ruce se často nacházejí na zápěstí, rukávu nebo prstu, a nabízejí mužům možnost vyjádřit svou osobnost bez přehnaného projevu.


Malé tetování na rameno

Malé tetování na rameno jsou stále populárnější volbou pro ty, kteří hledají jednoduchý a subtilní způsob ozdoby svého těla. Tyto malé vzory se často nacházejí na vnější straně ramene, ale také mohou být umístěny na zadní straně ramene nebo na rameni blíže k krku. Malé tetování na rameni nabízejí šanci vyjádřit osobnost a zároveň zůstat nenápadným a elegantním. Tyto tetování se často vybírají pro svou snadnou dostupnost a možnost skrýt je pod oblečením v případě potřeby.


Malé tetování na předloktí

Malé tetování na předloktích jsou častým výběrem pro ty, kteří hledají jednoduché a subtilní tetování. Tyto malé vzory se často nacházejí na vnitřní straně předloktí, ale také mohou být umístěny na zadní straně předloktí nebo na vnější straně zápěstí. Tyto tetování nabízejí možnost vyjádřit osobnost a zároveň zůstat nenápadným a elegantním. Malé tetování na předloktích mohou být jednoduchými geometrickými tvary, číslicemi nebo slovy, a jsou snadno skryté pod oblečením v případě potřeby.


Malé tetování na zápěstí

Malé tetování na zápěstích jsou častým výběrem pro ty, kteří hledají jednoduché a subtilní ozdoby svého těla. Tyto tetování se často nacházejí na vnější straně zápěstí, ale také mohou být umístěny na vnitřní straně zápěstí nebo na vnější straně předloktí. Malé tetování na zápěstí nabízejí možnost vyjádřit osobnost a zároveň zůstat nenápadným a elegantním. Tyto tetování mohou být jednoduchými geometrickými tvary, číslicemi nebo slovy, a jsou snadno skryté pod oblečením v případě potřeby.


Malé tetování na prst

Malé tetování na prstech jsou malými, ale výraznými ozdobami, které dodávají osobnosti a stylu. Tyto tetování se často nacházejí na prstech na rukou a nohou, ale mohou být umístěny téměř kdekoliv na těle. Malé tetování na prstech mohou být jednoduchými geometrickými tvary, číslicemi nebo slovy, a často slouží jako symbolický význam pro svého nositel. Tyto tetování jsou nenápadné a jednoduché, což je ideální pro ty, kteří hledají subtilní ozdobu svého těla.


Malé tetování na nohu

Malé tetování na noze jsou elegantní a nenápadný způsob, jak ozdobit nohu. Tyto tetování se často nacházejí na chodidle, kotníku nebo na boku nohy a mohou být jednoduchými geometrickými tvary, číslicemi nebo slovy. Tyto tetování mohou být skryté pod oblečením, pokud je to žádoucí, a zároveň poskytují možnost vyjádřit osobnost a stylu. Malé tetování na noze jsou vhodné pro ty, kteří hledají subtilní a elegantní ozdobu svého těla bez toho, aby byli příliš nápadní.


Malé tetování na stehno

Malé tetování na stehně jsou výrazným způsobem, jak ozdobit stehno. Tyto tetování mohou být umístěny v různých místech stehna, od horní části až po spodní, a mohou být jednoduchými geometrickými tvary, číslicemi nebo slovy. Tyto tetování mohou být skryté pod oblečením nebo naopak výrazně viditelné, v závislosti na preferencích nositele. Malé tetování na stehně poskytují možnost vyjádřit osobnost a styl a jsou vhodné pro ty, kteří hledají subtilní a výrazný způsob ozdoby svého těla.


Malé tetování na kotník

Malé tetování na kotníku jsou elegantním a nenápadným způsobem, jak ozdobit kotník. Tyto tetování mohou být jednoduchými geometrickými tvary, číslicemi nebo slovy a mohou být skryté pod oblečením nebo naopak výrazně viditelné, v závislosti na preferencích nositele. Malé tetování na kotníku poskytují možnost vyjádřit osobnost a styl a jsou vhodné pro ty, kteří hledají subtilní a elegantní způsob ozdoby svého těla. Tyto tetování jsou navíc výborným způsobem, jak zdůraznit krásu a eleganci nohy.


Malé tetování na záda

Malé tetování na záda jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí mít tetování, ale zároveň je chtějí skrýt. Tyto malé tetování mohou být umístěny na vrcholu zad nebo v jejich středu a nabízejí širokou škálu možností pro výběr vzoru, jako jsou květiny, symbolické znaky nebo jednoduché geometrické tvary. Navíc, malé tetování na zádech je často vizuálně působivé, protože mohou být při pohledu v zrcadle vidět, ale stále jsou skrytá, pokud nosíte oblečení s vyšším límcem.


Nápady malé tetování

Některé z nejlepších malých tetování zahrnují malé tetování vlka, symbolizující sílu a vytrvalost, nebo malé tetování růže, představující krásu a citlivost. Tyto malé tetování mohou být umístěny na různých částech těla a jsou snadno skrývatelné, pokud je to potřeba. S těmito malými tetováními můžete vyjádřit svou osobnost bez toho, aby bylo příliš nápadné. Malé tetování srdce je také velmi populární a představuje lásku a něhu, ať už je to láska k blízké osobě nebo láska k životu.


Malé tetování cena

Ceny malých tetování se mohou lišit v závislosti na velikosti, složitosti a umístění tetování. Malé tetování na zápěstí může být od 1200 do 2500 Kč, zatímco malé tetování na ruce může být od 1500 do 3000 Kč. Tyto ceny se mohou lišit v závislosti na tetovacím studiu a jeho poloze. Pokud hledáte kvalitní malé tetování v Praze, můžete navštívit naše tetovací studio Black House Tattoo. Zde se dozvíte více o cenách a možnostech tetování.


Sleva na malé tetování

Pokud hledáte krásné malé tetování v Praze, máme pro vás skvělou nabídku v našem tetovacím studiu Black House Tattoo. Po přečtení tohoto článku máte nárok na 5% slevu na jakékoli tetování, které si objednáte. Pouze uveďte slevový kód POMATE0123 při platbě a můžete tuto výhodu využít. Nepropásněte tuto příležitost na krásné tetování v Praze a navštivte nás!

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page